Бехтерської сільської ради Голопристанського району Херсонської області

Що треба знати про новий коронавірус?

Детальна інформація: https://covid19.com.ua/  

середа, 2 червня 2021 р.

 

                                                                        УКРАЇНА

 

КРУГЛООЗЕРСЬКИЙ ЗАКЛАД ПОВНОЇ

ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

ВІДДІЛ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ, СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ

БЕХТЕРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

 

Н А К А З

 

17.05.2021                                    с. Круглоозерка                             № 102

 

Про оформлення й

видачу документів

про освіту

 

Відповідно до статті 34 Закону України “Про загальну середню освіту”, Положення “Про загальноосвітній навчальний заклад”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 червня 2000 року № 964 “Про затвердження Положення про загальноосвітній навчальний заклад”, згідно з Інструкцією “про проведення державної підсумкової атестації та випуск учнів навчальних закладів системи загальної середньої освіти усіх типів та форм власності”, затвердженою наказом  Міністерства освіти і науки України 05.02.2001 року № 44.

Н А К А З У Ю:

1.     Видати свідоцтва про базову загальну середню освіту та додатки до них, у яких зазначаються досягнення учнів у навчанні, учням 9-х класів, які закінчили основну школу і пройшли державну підсумкову атестацію, 11 червня 2021 року на урочистих зборах.

2.     Видати свідоцтва про повну загальну середню освіту та додатки до них учням, які закінчили 11-й клас і пройшли державну підсумкову атестацію, 19 червня 2021 року.

3.     Покласти відповідальність за підготовку та оформлення:

-         свідоцтв про базову загальну середню освіту на Свиридову О.О., заступника директора з навчально-виховної роботи;

-         свідоцтв про повну загальну середню освіту на Свиридову О.О. заступника директора з навчально-виховної роботи.

4.     Покласти відповідальність за безпосереднє оформлення додатків до свідоцтв на Свиридову О.О. - заступника директора з навчально-виховної роботи та Бардачову Л.В. - заступника директора  з виховної роботи, вчителя початкових класів.

5.     Заступнику директора закладу з навчально-виховної роботи Свиридовій О.О.:

5.1. Перевірити стан ведення журналів 9-х та 11-х класів учителями - предметниками, відповідність виставлених у них оцінок за державну підсумкову атестацію оцінкам, виставленим у протоколах, правомірність виставлення підсумкових оцінок.

5.2. Перевірити виставлення класними керівниками 9 класу – Візінською Валентиною В’ячеславівною,  11класу – Бондаренко Оленою Дмитрівною   на сторінки зведеного обліку успішності, їх відповідність підсумковим оцінкам  на сторінках журналів.

6.    Покласти відповідальність за реєстрацію свідоцтв у книзі обліку видачі свідоцтв та книзі обліку видачі атестатів, перевірку правильності оцінок у додатках на секретаря – діловода школи Терещенко Антонину Олексіївну.

7.     Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

 

Директор закладу                                                       Л.М.Свиридов.

Немає коментарів:

Дописати коментар